Skip to main content

Aktuelle tilbud


Kom til samspisning med og om stel
onsdag den 4. oktober kl. 18.00

Kom til samspisning – om og med stel.

Vi inviterer til en særlig samspisning med fokus på dit eget og andre gæsters stel. Vi afholder samspisningen i samarbejde med Elsemarie Døssing, der er forfatter til en ny bog: ” At samle på – Stel”. Det er den anden bog i en bogserie om at samle på hverdagens brugsgenstande. Temaet denne aften er stel, trends og tendenser fra de sidste 100 år.
Arrangementet sker i forbindelse med bogudgivelsen. Du er velkommen til at medbringe dit eget stel, og i løbet af aftenen vil Elsemarie hjælpe dig med at finde navnet på dit stel.
Samspisning med stel som samtaleemne foregår ved langborde. Medbring din eget stel, som gemmer på historier, du måske har lyst til at dele med sidemanden ved bordet. Samtaleemnerne vil være om det almindelige stel og de tilhørende hverdagshistorier. Der er intet krav til steltypen, alt stel kan fortælle historier.
Menuen (serveres på dit eget stel) er karbonader med stuvede ærter og gulerødder, kartofler, salat og Samstedbrød samt gammeldags æblekage til dessert.
Vi glæder os til en aften med fokus på stel og de historier, det gemmer på.
Tilmelding senest fredag d. 29. september: Tlf. 6988 4970 (ikke SMS) eller mail til samsted@samsted.dk
✅ Vi dækker op ved langborde 
✅ Arrangementet begynder kl. 18.00
✅ 185 kr. pr. person. Børn under 12 år er halv pris
✅ Vi glæder os til at se dig!

Elsemarie Døssing



Julefrokost

Vi tilbyder julefrokost i hyggelige uformelle rammer.  Minimum 10 deltagere.
Ved andre selskaber i spisestedet tilbyder vi frokost for selskaber på færre end 10 deltagere. Julefrokosten fås også som take-away.
Du kan vælge mellem to varianter af vores julefrokost:

Menu I:

  • Christiansøsild med æblesalat, løg og kapers.
  • Fiskefilet dobbeltpaneret i pankomel med remouladesovs og citron.
  • Æblegratineret laks med spinat og peberrodscreme (ved take-away i stedet røget laks med røræg)
  • Andeconfit med brunede kartofler og grønkålssalat med valnødder og granatæblekerner.
  • Brie med nødder, kompot og hjemmelavet knækbrød.
  • Risalamande med kirsebærsauce og mandelcrunch.

Menu II:

  • Marineret sild med karrysalat og rødløg.
  • Sprød fiskefilet med remouladesovs og citron.
  • Æg og rejer med tomat og karse.
  • Flæskesteg med rødkål og brune kartofler.
  • Frikadeller med grønkålssalat
  • Brie med nødder, kompot og hjemmelavet knækbrød.
  • Risalamande med kirsebærsauce og mandelcrunch.

Forudbestilling nødvendig. Pris 350 kr.


  

  

Frokost

Kvinder, vin og vandring 

Fredag d. 24. maj 2024