Skip to main content

Aktuelle tilbudKvinder, vin og vandring (UDSOLGT)

Fredag d. 24. maj 2024 

FORKÆL DIG SELV med en vandretur sammen med andre kvinder, efterfulgt af en tre-retters menu med vinsmagning på Samsted; Korsbjerg. Samsted står for menuen og vinsmagningen arrangeres af Piemonte på Flaske. 
Om arrangementet:
Vi skal gå en tur på Røjlehalvøen og ved Vejlby Fed. Du skal ikke være noget bestemt, gøre noget bestemt eller sige noget bestemt. Du skal bare være dig og have lyst til at tilbringe hyggelige timer sammen med andre kvinder, mens vi går, drikker vin og sludrer.
Vandreturen er ca. 7 km. Herefter er der middag og vinsmagning på Samsted ca. kl. 19.30. Pernille deler ud af vine og historier fra Piemonte, mens middagen indtages. Herefter vil der være rig mulighed for at snakke med hinanden, inden vi takker af.
Praktisk information:
Tidspunkt: Fredag den 24. maj 2024 kl. 17.00 – 22.00
Vi mødes ved Samsted, Korsbjergvej 40, 5500 Middelart. Alle kan gå med. Du skal blot medbringe gode sko, tøj tilpasset vejret og en drikkedunk – som er det drikkelse, du har brug for undervejs. Hvis vejrforholdene ikke egner sig til gåtur, rykker vi inden for på Samsted og går på anden vis.
PRIS 649,- kr. pr person for tre retters menu og vinsmagning.
Tilmelding: Send en mail til Helle: helle@samsted.dk.Tilmeldingsfrist mandag d. 20. maj 2024. Når Helle har bekræftet din tilmelding, vil du blive bedt om at betale for din deltagelse.
Max ca. 40 deltagere.
Ved køb giver du samtykke til, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader, uheld el lign. hjælper vi med transport. Pengene betales ikke retur, da de indgår i arrangementet ved betaling.
Vi glæder os til at se jer!
Hilsen Helle (Samsted) & Pernille (Piemonte på Flaske)