• Spisested

Om spisestedet

Enkel og ærlig mad i en hyggelig og hjemlig atmosfære. Sådan ønsker vi vores spisested skal blive kendt og oplevet af vores gæster.

Længere nede på siden kan du se det meste af det vi aktuelt tilbyder i spisestedet.

Du er altid velkommen til at kigge ind eller kontakte os og høre om muligheder for at få stillet sulten – eller blot lade hvilen falde på. Hvis vi er her, er det for det meste muligt at få noget at drikke. Og med et relevant varsel kan megen bespisning lade sig gøre, hvad enten I er få eller mange. Kig-ind! Vi er næsten altid i ejendommen, da vi også bor her, eller ring/skriv; vi bestræber os altid på at svare meget hurtigt.

Husk også, at det er muligt at reservere spisestedet til private arrangementer, fx fødselsdag, konfirmation, barnedåb, mindehøjtidlighed, netværksarrangement osv. 

Vi har plads til op til ca 40 personer.

Lidt om historien bag Samsted’s spisested

Vores ambition har været at indrette spisestedet lyst, enkelt og hyggeligt.  Da vi talte om, hvordan vi skulle gribe den gennemgribende renovering af lokalet an, var vi hurtigt enige om at lade os inspirere lidt af en af vores mange svenske favoritter: Carl Larsson. De lyse vægpaneler og spisestolene, vi har valgt, minder os glædeligt om vores besøg på hans fantastiske gård i Sundborn, på en af vores mange ture til Sverige gennem årene. Men for os er klenodiet i spisestedet hjørnebænken, som vores søde genboer tilbød os, i forbindelse med oprydningen i kælderen på den gamle vognmagerbolig på den anden side af vejen. En god måde at tilbringe en stund i spisestedet er at lade sin popo falde ned i de rundslidte bænkesæder, og finde et af de mange brætspil frem. Og samtidig f.eks. nyde en varm kop kakao, et glas Piemontevin, eller en øl fra Hyldals Bryghus.

Da vi første gang så på ejendommen i forsommeren 2017 var det uden tvivl udsigten, der gav det første store sug i mellemgulvet. Wow, sikke en udsigt. Og det er holdt ved lige siden. Hver eneste dag nyder vi den formidable vidstrakte udsigt over mark, skov vand; 48 højdemeter over Båring Vig. For år tilbage var der en lokal journalist, der beskrev udsigten som det, der vist nok måtte være den smukkeste udsigt i Middelfart kommune. Døm selv. 

  OM SAMSTED

  Samsted ligger på toppen af bakken midt på Røjlehalvøen - tæt på mark, skov og vand.  Samtidig er der kort afstand til motorvejen mod Kolding og Odense.

  Samsted er et sted
  - hvor overnattende kommer i forbindelse med arbejde eller fritid.
  - hvor turisterne får en kop kaffe sammen med lokale beboere.
  - hvor lokale beboere mødes til samspisning
  - hvor livet inden for Samsteds rammer, vil udvikle sig i takt med det som opstår – meget gerne i fællesskab med dem,
     som skaber livet på Samsted; lokale, turister og erhvervsfolk.

  Find vej

  Korsbjergvej 40
  Røjle
  5500 Middelfart

  Kontakt os

  Tlf +45 6988 4970
  Mail: samsted@samsted.dk
  CVR: 31113288
  Her kan du betale med: